De #9eSA gaat van start

JAAA Ook in 2019 gaat Serious Ambtenaar weer door.

De 9e editie vindt plaats op woensdag 11 december 2019.    Geef je nu op!

Om organisatorische redenen dit jaar enkele dagen voor de start van Serious Request, maar Serious Request is wel weer het goede doel waar de opbrengst van Serious Ambtenaar naar toe gaat. Deze week heeft 3FM het thema bekend gemaakt: slachtoffers van mensenhandel.

➡ Op 11 december 2019 gaan vrijwilligers werken op één locatie aan ca. 10 uitdagende vraagstukken van overheidsorganisaties. De opdrachtgevers van de vraagstukken bepalen aan het eind van de dag welk bedrag ze willen doneren door middel van waardebepaling achteraf. De optelsom van die opdrachten wordt aangeboden aan Serious Request. De locatie is helaas nog niet definitief, maar je kunt je wel al aanmelden voor deze 9e editie van Serious Ambtenaar!

Serious Ambtenaar is op zoek naar deelnemers die mee willen werken aan één van de opdrachten, procesbegeleiders én opdrachtgevers! Wil jij je netwerk uitbreiden en een maatschappelijke bijdrage leveren; deelnemers begeleiden naar een vernieuwend resultaat; of maatschappelijke vraagstukken van jouw organisatie voorzien van innovatieve oplossingen? Geef je dan nu op via info@seriousambtenaar.nl

Wil je nog even terugkijken naar vorig jaar? Kijk dan hier naar de aftermovie!