Privacy Statement

De Privacy Statement geldt voor iedereen die de website www.seriousambtenaar.nl bezoekt.

Beheer

De website www.seriousambtenaar.nl staat onder beheer van de vrijwilligers van Serious Ambtenaar.

Persoonsgegevens

We respecteren de privacy van alle bezoekers van onze website en behandelen je persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk.

We verzamelen en verwerken alleen de persoonsgegevens die je ons vrijwillig verstrekt. Deze persoonsgegevens leggen we in ons systeem vast. Je hebt altijd het recht op inzage, rectificatie en wissing van je -door ons vastgelegde- persoonsgegevens. Na 5 jaar verwijderen we al je persoonsgegevens uit ons systeem. We gebruiken je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden. We verkopen je persoonsgegevens nooit aan derden. Mocht je een klacht hebben over de door ons verwerkte persoonsgegevens kun je die indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanmelden

Wanneer je aanmeldt als “vrijwilliger”, “verslaglegger”, “procesbegeleider” en/of als “opdrachtgever” gebruiken we je persoonsgegevens uitsluitend voor het doel waarvoor je je hebt aangemeld. We gebruiken je gegevens voor:

  • om jou te informeren over Serious Ambtenaar
  • voor het uitvoeren van de opdrachten door Serious Ambtenaar
  • promotie van Serious Ambtenaar op onze website en sociale media

Communicatie

We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor onze onderlinge communicatie. Een bericht via het contactformulier of via een e-mail naar ons verzonden bewaren we. Soms vragen we aanvullende persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het ons mogelijk je vragen en/of verzoeken zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Cookies

We maken gebruik van cookies om de functionaliteit van de website te optimaliseren en het gebruik van onze website te analyseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer, tablet of mobiele telefoon van de bezoeker worden geplaatst. Dit gebeurd direct als je onze website bezoekt. In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker.

Een bezoeker kan zelf bepalen hoe hij of zij met de cookies omgaan. Hij of zij kan zijn browser zo instellen dat die het gebruik van functionele cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval stel je in welke websites functionele cookies mogen plaatsen.

Je kunt de op jouw computer, tablet of mobiele telefoon geplaatste cookies handmatig verwijderen door binnen de browser-instellingen je browser-geschiedenis te wissen.

Wij gebruiken geen tracking cookies. Tracking cookies zijn cookies die bezoekers tijdens het surfen over andere websites kunnen volgen.

Sociale media

Op onze website zijn social media buttons opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken o.a. Facebook, Twitter, Linked In, Instagram, etc. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens. Je bent zelf verantwoordelijk voor het klikken op deze buttons en het aldus kenbaar maken van jouw persoonsgegevens aan de beheerders van deze diensten. Dit gebeurt buiten onze invloedssfeer: wij zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk.

Lees de privacyverklaring van de sociale netwerken o.a. Facebook, Twitter, Linked In, Instagram, etc. (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen.

Websites van derden

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruik maakt.

Wijzigingen

We houden ons het recht voor de inhoud van deze Privacy Statement te wijzigen zonder de bezoeker daarvan op de hoogte te stellen. Het doorvoeren van de wijziging(en) op de website is daarvoor afdoende. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 16 mei 2018.

Vragen

Vragen over deze Privacy Statement kun je altijd stellen via: info@seriousambtenaar.nl.