Serious Ambtenaar door de jaren heen

2015

Serious Ambtenaar vijfde editie is georganiseerd door de NVVB. Het glazenhuis stond in Heerlen en er is een cheque overhandigd van 450.000 euro. Maar liefst 97 opdrachten. De stille ramp ‘The next generation’ kinderen en jongeren die in oorlogs- en conflictgebieden leven onder extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

2014

De vierde editie van Serious Ambtenaar is georganiseerd door gemeente Schiedam. Tijdens de Haarlem-editie van Serious Request kon er in het glazen huis een cheque worden overhandigd met een bedrag van 755.555,55 euro! Wat een gigantische opbrengst voor de meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweldig in oorlogs- en conflictgebieden.

2013

DisGover gaat de uitdaging aan en zet zich met zoveel enthousiasme en vrijwilligers in dat er een bedrag van 370.135 euro werd opgehaald voor de kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan de gevolgen van diarree. Het glazenhuis stond in Leeuwarden.

2012

Dit jaar nam het Slimmernetwerk het stokje over. Ze behaalde een maar liefst 150.00 euro. 3FM focuste zich op 5,5 miljoen baby’s die ieder jaar onnodig sterven. Elke 6 seconden sterft er een baby. Het glazenhuis stond in Enschede.

2011

Tijdens de eerste editie van Serious Ambtenaar is 50.500 euro opgehaald en hebben meer dan 200 ambtenaren zich als Serious Ambtenaar ingeschreven. Stille ramp ‘This one’s for Mama’. Meer dan 10 miljoen moeders zijn geraakt door oorlog en staan alleen voor de zorg van hun gezin. Glazenhuis stond in Leiden.